Joogasalin mahdollisuudet

Joogasali on Kullaalla, Joutsijoen rannalla, rauhallisella alueella peltojen ja metsän keskellä. Salissa ei ole pukeutumistilaa, joten muistathan pukeutua joogavaatteisiisi jo kotona. Joogaan ja joogaterapiaan tulevat ottavat omat mattonsa ja peittonsa mukaan. Saliin tullessa käsiin on hyvä levittää käsihuuhde. Korona aikaan sali ei ole ollut jooga asiakkaiden käytössä, mutta nyt kun tilanne helpottuu yksittäiset henkilöt tai muutamien henkilöiden pienet ryhmät ovat tervetulleita. Mikäli sinulla on jokin ajatus illanviettoon joogan, luonnon yrttien, rentoutumisen tms. merkeissä, otathan yhteyttä niin voimme keskustella salin mahdollisuuksista tartuntaetäisyydet ja hygienia huomioiden. Saliin tullessa on portaita ja kuivakäymälässä samoin, joten esteettömyys on neuvoteltava etukäteen. Salissa on vieraillut toisinaan myös vähän allergisoivat koirani.

Julkaissut Suvi Hippi

Joogaopettaja, joogaterapeutti, kognitiivinen psykoterapeutti ET ja KM, erityisopettaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: