Joogaterapeuttiset ohjaukset osaksi arjessa jaksamista ja hyvinvointia

Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesti sinulle ja sinun vaivoihisi suunnitellusta ja laaditusta / ohjatusta joogaohjelmasta, ota yhteyttä. Laadimme yhdessä sinun elämääsi ja kehoosi sopivan ohjelman, joka tukee jokapäiväistä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Ohjelma opetetaan tapaamisella. Sinun ei tarvitse osata joogata. Joogaohjelmat ovat lyhyitä, helppoja oppia ja niiden tarkoituksena on lisätä hyvänolontunnetta ja terveyttä jokaiseen päivään.

Joogaterapeuttisen ohjelman laadinta yhdessä asiakkaan kanssa (60 min) 65 eur

Svastha sana on Sanskriitin kieltä ja tarkoittaa terveyden ja tasapainon tilaa. Sri T. Krishnamacharyaa voidaan nimittää modernin joogan perustajaksi. Hän oli viime vuosisadan legendaarinen, kuuluisa joogan ja intialaisen filosofian tuntija sekä parantaja. Svastha jooga organisaation, vaimonsa Indran kanssa perustanut A.G. Mohan, oli Krishnamacharyan henkilökohtainen oppilas 18 vuoden ajan. Joogaterapiakoulutusta kehittää nykyään heidän poikansa Ganesh Mohan, joka on sekä länsimaisen että ayurvedisen lääketieteen lääkäri.

Svastha toimii kansainvälisesti ja kehittää jooganopettaja ja joogaterapiakoulutusta – yhdistäen ikivanhan viisauden moderniin lääketieteeseen ja tutkimukseen.

Julkaissut Suvi Hippi

Joogaopettaja, joogaterapeutti, kognitiivinen psykoterapeutti ET ja KM, erityisopettaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: