Joogaterapian pienryhmät stressiin, suruun tai kipuun

Syksyllä 2022 käynnistyy salillani 3 joogaterapeuttista ryhmää:

  1. Stressi / ahdistus / kiireinen tai vaativa elämän- tai työtilanne)
  2. Suru / Masennus / Alakulo / Kaamosaika
  3. Kipu

Ryhmät kokoontuvat kolmena peräkkäisenä viikkona loka- ja marraskuun aikana. Yhden tapaamisen kesto on 60 min. Mikäli saamme kokoon riittävän määrän osallistujia, ilmoitan tarkemmat ajankohdat. Ryhmät tulevat olemaan mitä ilmeisimmin tiistai ja/tai torstai iltaisin klo 18-19. Kolmen joogaillan aikana on tarkoitus oppia harjoitus ja näin saada päivittäinen jooga käyttöön myös kotona ryhmien päätyttyä. Ryhmissä nautittu ”lääke” auttaa vain säännöllisesti nautittuna

Ilmoittaudu viimeistään 30.9.2022. Kolme joogailtaa pienryhmässä maksaa 60 eur (Sis. 14 % Alv.) /osallistuja.  Ryhmiä ei voi vaihtaa, vaan valittu ryhmä on sitova. Poissaolo ei muuta osallistumismaksua ja korvaavuutta ei voi anoa muista eri teeman ryhmistä. Ryhmiin mahtuu max 6 osallistujaa. Ilmoittautumisen varaus on sitova, vasta kun kurssimaksu on maksettu. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista. Mikäli haluat maksaa epassilla, ilmoita siitä minulle.

Ryhmissä ei esittäydytä, keskustella, eikä selitetä minkä elämäntilanteen tai mahdollisen sairauden takia on ryhmään tullut. Ryhmiin osallistujilta oletetaan kunnioittavaa vaitioloa osallistujista, mutta mitään ehdotonta vaitiolovelvollisuutta en ryhmien järjestäjänä pysty takaamaan. Liikkeet ovat hyvin helppoja, rauhallisia ja omaa kehoa kuuntelevia. Voit tulla ryhmiin, vaikka et olisi koskaan joogannut. Osa harjoituksista on hauskoja, joten ihan tosikkona ei kannata iltaan tulla. Ryhmissä hyödynnetään kognitiivisen psykoterapian rentoutusmenetelmiä, tietoista liikettä, kehomeditaatiota, keskittymistä ääneen ja hypnoterapiaa. Mikäli käytät pyörätuolia tai muuta apuvälinettä, kerrothan siitä ilmoittautumiseen yhteydessä. (salille on joitakin portaita, niin saamme järjesteltyä rampit ennen ryhmän alkua). Huomioithan, että joogasalissa on ollut koiria.

Mukaan tarvitset:

joogamaton/jumppamaton,

2 peitettä (tyynyksi/ tueksi sekä peitteeksi)

pienen pyyheliinan (silmien peittämiseksi)

Kerrospukeutuminen:

lämpimän ja joustavan asun, alle lyhythihainen paita ja villasukat.

Voit ilmoittautua ryhmiin s.postitse:    yogasuvihippi@gmail.com

verkkosivuillani olevan yhteydenotto linkin kautta:   www.suvihippi.com

Julkaissut Suvi Hippi

Joogaopettaja, joogaterapeutti, kognitiivinen psykoterapeutti ET ja KM, erityisopettaja

%d bloggaajaa tykkää tästä: