Psykoterapia

Olen koulutukseltani kognitiivinen psykoterapeutti, ET. Olen Valviran ja Kelan hyväksymä psykoterapeutti.

Kouluttauduin 2021 Mindfulness pohjaisten menetelmien viimeisimpään ”aaltoon” hypnoterapiaan.

Psykoterapiassa pystyn hyödyntämään elementtejä jooga- sekä pranayama koulutukseni tuomasta lisätiedosta. Nämä elementit ovat kehollisia, hengitykseen liittyviä, Mindfulness ja meditatiivisia apukeinoja, joista useat asiakkaani ovat saanet apua. Antamani terapia pohjautuu kuitenkin aina terapeuttikoulutukseeni ja siihen liittyvään tutkittuun tietoon ja menetelmiin.

On tärkeintä, että asiakkaani tutustuvat itseensä, elettyyn elämäänsä ja että he löytävät oman, tämän hetken ja tässä hetkessä riittävän mielekkään elämän.

Otan vastaan uusia asiakkaita

Terapia on mahdollista myös etänä, suojatun videoyhteyden kautta.

Terapiavastaanotto Kullaalla, Satakunnassa Tampereen tien kupeessa perinteisessä maalaismiljöössä.

Kognitiivinen hypnoterapiahoito

  • kivun
  • nikotiiniriippuvuuden
  • painon hallinnan apuna

Hypnoterapiahoito

Hypnoosi on erittäin rauhallinen ja rento tietoisuuden tila, jossa mieli on avoin uuden oppimiseen tai asioiden uuden ajattelutavan omaksumiseen. Hypnoosi koetaan useimmiten miellyttävänä ja virkistävänä.

Mihin hypnoterapiahoitoa voi käyttää?

Hypnoterapiahoitoa on kokeiltu menestyksellä pitkäaikaisen / kroonisen kivun hoitoon. Sitä voidaan tutkitusti käyttää hoitomuotona psykosomaattisissa oireissa, lievempien mielialaoireiden ja ahdistushäiriön hoidossa sekä painon hallinnassa ja riippuvuuksien, kuten tupakasta vieroittautumisen hoidossa.

Hypnoterapiahoito sopii hoitoon motivoituneille asiakkaille.

Hypnoterapia sopii lähes kaikille. Koska kyseessä on suggestiopohjainen hoito, motivaatio on hoidossa tärkeää. Heittäytyminen hypnotisoitavaksi on olennainen osa onnistumista. Ennen hoitoa hypnoterapiahoito käydään asiakkaan kanssa läpi: Mitä hoidossa tapahtuu, mitkä ovat potilaan toiveet hoidossa. Suunnittelu on yksi tärkeimmistä osista hoitoa.

Hypnoosihoitoon tarvitaan 3 tapaamista. Tutustumiseen, suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin.

Hypnoosi ei kuitenkaan sovellu henkilölle, jolla on tai on ollut psykoottinen sairaus. Se ei myöskään sovi vakavien mielenterveysongelmien ainoaksi hoitokeinoksi tai viimeiseksi ”kokeiltavaksi” keinoksi paranoidisille tai pakko-oireisille potilaille.

Hypnoterapeuttinen 3 kerran hoito 250 eur.

%d bloggaajaa tykkää tästä: